10 mars 2012

Nu stampade gästerna hem och jag är trött!! Har ju jobbat idag och kom hem "sent" igår. Plus att jag har en liten filur som ligger och sparkar på revbenen - det känns nästan som den försöker bända upp revbenen på något sätt!

Idag är det tre månader kvar till BF och jag undrar hur detta kommer sluta. Jag känner mig stor som ett hus och minns verkligen inte att det var så, så här "tidigt" med Nea. 

Loreen var helt klart den rätta vinnaren - så otroligt bra låt! Nytänk och spännande! Men jag kan inte låta bli att tycka "synd" ( det är lite fel ord, han var nog lite beredd på det också... Men komemr inte riktigt på något annat att säga just nu) om Danny - som fick samma plats förra året. Men tredje gången gillt?


Hittade denna bilden på datorn, detta är med Nea i magen. Jag ska se om jag kan ta en "jämförelse"bild imorgon. Det ska bli intressant! För bilden är tagen senare i graviditeten med mindre mage ( kan jag nästan garantera!), efter jag kommit hem från sjukhuset - ca två månader innan BF.

1 kommentar:

  1. Håller med om att rätt låt van, men tyckte också lite synd om Danny!

    Är du sugen på att vinna en massa smoothies till din lilla tjej får du jätte gärna titta in hos mig och vara med och tävla!

    http://hannadidrikson.blogg.se/category/tavling.html

    SvaraRadera