02 mars 2011

Kommentarer

Vad tiden går när man har barn. Klockan är strax sju och jag kan, lite motvilligt, erkänna att jag inte varit utanför dörren. Men nu har pappa Niclas och Lillfis tagit en tur med vagnen, så jag kan ta det lite lugnt. Borde kanske slänga mig i sängen en sväng, fylla på sömnreserven lite. Men jag vill ju gärna hålla Er uppdaterade lite också;)

Jag har aldrig behövt sova särskilt mycket. Varit en riktig "nattuggla", men då behövde jag bara ta hand om mig själv. Nu går den mesta energin åt till att amma och att ta hand om en annan lite filur. För att orka det vill man ju gärna ha energin och orken till att vara pigg, glad och lite underhållande.

Tack Edwina för din kommentar! Vad roligt att du håller dig uppdaterad. Tycker du och Gitte kan skaffa en varsin blogg, så kan jag läsa om hur Ni har det!:)

Det är roligt med kommentarer, vilka är Ni som läser?? Jag har ett par stycken som ofta kommenterar, vilka är Ni andra? Vågar Ni ge er tillkänna;)?

Jaja, nu motarbetar jag jeanskampen, ännu en gång. Ber Niclas handla något gott (gottegris som jag blivit efter graviditeten), kryper upp i soffan och myser med min härliga familja!

2 kommentarer:

 1. Jag är fortfarande en trogen läsare, dålig på att kommentera dock....skäms på mig!
  Alltid kul att läsa eftersom vi liksom är i nästan samma sits, haha, hur lät det då?
  Nyblivna mammor menar jag!

  Kram till dig och lilltjejen!

  SvaraRadera
 2. Jag läser din blogg och har följt det ett bra tag nu. Är väldigt dålig på att kommentera men ska bli bättre ;)

  SvaraRadera