03 februari 2012

Nu är det fredagsmyyys

Nu sover barnet (utanför magen :) ) i familjen och vi inleder fredagsvuxenkvällen. Kollar på Skavlan och äter gott. Känner jag Niclas rätt så slutar även hans del av fredagsmyset om ca en timma eller två. Han döljer sig bakom en kudde, för att jag inte ska ana att han faktiskt somnat till filmen... Som oftast han tvingat mig att börja kolla på!

När jag var gravid med Nea hade jag inga särskilda "cravings", jag åt nyttigt ( jag vräkte inte i mig godis, vilket jag råkat göra några gånger denna graviditeten)... Denna gången har jag inte heller någon craving, eller ingen enstaka craving. Jag blir sugen på massa saker, titt som tätt - oftast mindre nyttigt, ska motvilligt erkännas. Men ikväll slog jag på mina gourmand-smaklökar och gjorde en tallrik havregrynsgröt med lingonsylt! Attans så himla gott!!!!

1 kommentar:

  1. sv: Tack för tipset :) Har tänkt på det och försökt göra enkla grejjer så gott det går, ofta går vi tex ut och leker bara han och jag när hans syster sover middag, men tanken är ju som sagt att försöka få till någon större aktivitet.

    SvaraRadera