09 februari 2012

8. Ett ögonblick

VARNING FÖR ROSA FLUFF FLUFF OCH KLYSCHIG ROMANTIK!


 Jag struntar faktiskt i nr 7. Jag har, som sagt, några få men fina VÄNNER. En massa härliga bekanta och närmre än så! Alla är på sitt sätt värda sin vikt i guld.

Ett ögonblick.  Ja ni, det finns ju så många ögonblick som är otroliga. Att föda barn är ju ett av de. Att se Neas alla framsteg, allt bus hon gör varje dag osv.

Men jag måste nog skriva om det ögonblicket när jag VISSTE att Niclas var personen jag ville dela mitt liv med. ( Haha jag skrattar alltid åt sådana meningar. De är så läskigt amerikanska och klyschiga, men det stämmer verkligen in på detta)

I alla fall, vi hade bestämt träff (haha - också sådana meningar är i mitt huvud otroligt komiska). En onsdag, 24/6 och det var första gången vi skulle träffas. Alltså som inte var midsommar några dagar innan.
Jag var super nervös hela dagen och totalt super rastlös, ville ju bara att tiden skulle gå. Dessutom hade jag klätt mig i snygga-rumpan jeans, ett avslappnat linne och ett par lågklackade skor ( Jag hade då sällan burit lågklackade skor;) ) - allt för att se ut som jag inte ansträngt mig det minsta. 

Jag hade också bestämt mig för att vara lite sen, jag ville ju under inga omständigheter vara för angelägen. Jag berättade för mamma om mina kanonbra "vinna hjärtat"-planer och hon tyckte det var mycket mer coolt att vara där i tid, det tyder på självkänsla! Så jag fick lite bråttom...

När jag kom dit, satt Niclas där och väntade. Jag ler nu när jag skriver om det... För det var ögonblicket jag visste att han var helt rätt!

6 kommentarer:

 1. Ni är så fina .... och nu får du faktiskt stå ut med ett litet ♥
  puss

  SvaraRadera
 2. Jag är så glad att du var med oss den midsommarafton jossan! Och framförallt glad att se er och nea så lyckliga! Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! Jag som ju var på väg att åka till annat ställe. Himla tur att jag inte gjorde det! Kram

   Radera
 3. Har ju egentligen massa att komentera om ditt uppträdande i början utav eran relation, men jag tror inte att jag ska skriva det här va?? Hehe =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår inte vad du menar? Jag var väl lugn, sansad och supercool?

   Radera