06 februari 2012

En liten orm?


Snart är det dags för mer plugg för mig. Idag har varit en mer effektiv dag än igår, är jag glad att säga! Men Nea är fortfarande snorig som tusan och nätterna är inte de roligaste alls! Stackars stackars Knyttebytte! Snorig och dan och halvgriniga, trötta föräldrar! Men hon har i alla fall varit relativt pigg under dagen - fast lite gnällig! Som förväntat, jag är inte direkt ognällig när jag är sjuk kan jag lugnt tala om.

Om ni kollar på bilden ser ni förmodligen vad min spännande undersökning gick ut på idag? Men nej, de är bara till låns, för att se om det är något för mig (fast OM nu så är fallet så kommer jag givetvis prova ut ett par mer passande bågar). Optikern berättade att man kan få sämre syn under graviditeter och att min sprängande huvudvärk, yrsel och spänning över ögonen kan bero på den. För mina ögon var näst intill perfekta för sitt ändamål!

Nehe nu är det jag som hugger in i körkortsteorin - igen! Det är ju bara så himla skoj (därför jag aldrig ser till att slutföra det!)

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Skit bra att du pluggar!!!!! Du kommer fixa det gumman! =)

    SvaraRadera