28 april 2012

Just nu ligger de mina och sover. Jag funderar på att göra dem sällskap - natten har varit allt annat ett enkel.

Det finns måååånga saker som påverkas i kroppen när man är gravid (många som helst ingen vill prata om... ). Man kan ex ha halsbränna, dåliga blodvärden ( sen får man ännu mer halsbränna av alla läkemedel), bli hård i magen, kräkas, luktsinnet blir knasigt, även smaksinnet kan få sig en törn, man är trött, hängig, allmänt grinig och gnällig. Och så finns det ju massa massa annat som kan hända. Att vara konstant orolig kan också tillhöra!

Den känsliga kan titta bort nu - men av järntabletter blir man extremt hård i magen. Så inatt vaknade jag och visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag hade magknip från helvetet!!!!! Jag skrek nästan som jag gjorde inför förlossningen och detta borde vara orsaken till att jag kräkts tidigare under dagen, och natten. Jag har nu tagit ännu mer läkemedel - jag gillar inte läkemedel och undviker även Alvedon in i det sista!! Men måste man så måste man.

Idag är det bättre, men vi är alltså rätt trötta här hemma. Så att sova tillsammans, som är så mysigt, är ju ett härligt alternativ!


1 kommentar:

  1. Jag har samma gravidproblem :( dock inte av järntabletter så jag hoppas innerligt att jag slipper dem, då jag vet att det blir värre. Just nu är det underhållsdos Lactulos som gäller och förra veckan fick det till o med bli microlax... I know the feeeling!

    SvaraRadera