17 april 2012

Godbit

Snart är det de här godbitarnas säsong på riktigt! Just denna är kokt, men då
ska de grillas, smöras och saltas i mängder!! Åh vad jag längtar till den riktiga sommaren är här, vad gott det ska bli med grillat, hänga i solen och allt som tillhör!


De två senaste dagarna har jag gått och lagt mig med Nea när hon sover middag. Det kan ju vara bland det mysigaste som finns! Igår sov vi nästan tre timmar!! Idag var det bara 1,5 timmar men jag känner mig mer utvilad i alla fall och kanske är det så att blodvärdet är på väg mot det bättre?? Äntligen! Vi har ju lite som gärna ska fixas innan Bebisen bestämmer sig för att titta ut.

Jag vet att jag kanske tjatar, men det är inte klokt vad knasigt det känns att det snart kommer ut en liten bebis till oss. Jag har knappt hunnit reflektera ordentligt över det och snart är den liksom här.


Jag som har ett öppet förhållande med Förberedelser, känner inte riktigt att vi uppfyllt kvoten för en relation nu. Jag är upptagen med att fixa Neas rum, se över förvaringsmöjligheter, plugga körkort m.m! Det är säkert min trötthet som påverkat en massa och jag har inte alls "förberett" mig på det sätt som jag kanske kännt mig mest trygg med. Men det viktigaste är att Bebisen mår bra - inte vad, som exempel, jag packar med mig i "BB-väskan".


Åh när jag ändå är igång med tjatande, vad mycket tjat det är om blodvärden här inne just nu... Högst ointressant egentligen!

Nu var detta inlägget tänkt att bedyra min kärlek till sommaren och allt som jag vill ska hända då... Nu blev det ju inte riktigt så. Ursäkta mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar