17 juni 2012

Ett moment av kaos


Denna kärleken ligger bredvid mig och snusar så gott, just nu. Hela dagen idag har hon hängt vid tutten och blivit jättearg när hon inte haft den inom en armlängd (max!).  Ökning av produktionen skulle jag kunna tänka  mig, trodde bara den skulle dröja lite längre. Men såhär fortsätter det med jämna mellanrum

Ni skulle ha sett mig ett tag. Niclas var iväg och köpte amningsgodis och jag skulle byta blöja på Nea. Bebisen fick sitta i babystolen ( en sån typ gungstol) på golvet nedanför. Jag vaggade den med ena foten, eftersom hon skrek, och underhöll Nea -som alltid hittar på bus när man ska byta blöja- med händerna, samtidigt som jag skulle fixa med tvättlappar och olja m.m. Bebisen börjar skrika, i högan sky, Nea får tag i tub och biter hål på den - så innehållet smetas ut både i mun och på händer - hennes och mina, jag får andra, mindre trevliga, konsistenser på händerna, tappar blöjan på golvet och så vidare... Jag kan tänka mig att det såg rätt roligt ut.


 Nu är det, som vanligt, fotboll... Jag borde gå och sova redan nu. Vi får väl se... Jag har ju en apelsinkrokant som väntar på mig. Amningscravings - kallas det!


Imorgon kanske jag talar om namnet... Vi ska ha lite extra övervägning här på kvällen!1 kommentar:

  1. svar: Nej Comviq. Men det verkar vara relativt vanligt för jag har hört flera som varit med om det. Telefonlinjen är ju inte allsmäktig, även om man tenderar att ha lite för hög tilltro till tekniken ibland :)

    Spännande vad det blir för namn!

    SvaraRadera