13 juni 2012

25 år...

Som några av er kanske misstänkt ( och några av er vet) så har vi nu blivit tvåbarnsföräldrar. 7/6 kl 12.50 kom en fantastiskt fin liten flicka till oss. Efter en snabb förlossning, som jag skriver om vid ett annat tillfälle - vet ju att många tycker det är intressant och spännande!

Det är helt fantastiskt härligt och vi myser mycket, alla fyra tillsammans.

Jag är lite amningstrött just nu och skriver inte alls bra känner jag, jag ber om ursäkt för detta. Men ni som fortfarande kikar in ibland ( oh ja . besäksstatistiken har sjunkit - vilket jag förstår. Jag har ju knappast varit den bästa bloggerskan den senaste tiden. Min trötthet tog ut sin rätt!) kanske kan ha lite överseende med detta;)

I alla fall; Här sitter jag, 25 år och nybliven tvåbarnsmamma, och är så nöjd med vår tillvaro. Min familj är så fin att jag nästan blir rörd till tårar! Tänk att livet kunde bli så här bra!? Vi har en fin sommar framför oss, en spännande en. J*dra vad mycket vi har framför oss. Men just nu blir det en massa bebisgos. Dubbelt upp kan man ju säga. Nea är ju långt ifrån stor tjej, hon är fortfarande min lilla bebis. Min härliga lilla plutta - världens finaste storasyster är hon!

Jag är stolt över oss måste jag säga!

Första mötet... Nea klappar fint och verkar gilla Bebisen.

Hon gungar babysittern och det känns nästan lite som hon liksom "tar hand" om sin lillasyster.

Mina fina fina fina superfina! Just här ser lillskrutt mest ut som ett par byxor.

En liten close-up. Hon är så genomfin och söt så jag blir alldeles varm varje gång jag ser henne!
Och varje gång jag lyfter upp henne måste jag bara ge en liten liten puss ( eller flera) - det går liksom inte att undvika!

Något namn har vi givetvis inte kommit på, hur någon ens kan tro det ställer jag mig frågande till;) Nea fick ju vacker vänta på sitt i ÅTTA veckor! Jag trodde faktiskt att vi skulle få en pojke, då hade vi nog haft ett namn. Men det kanske blir nästa gång. Nu får vi se... Återkommer såklart på den punkten!

Dags för choklad och lite amning ( choklad är ett måste första veckan man ammar. Annars står man inte ut.)

1 kommentar: