15 juni 2012

Bubblor





Idag på eftermiddagen mötte vi upp Julian och hans föräldrar i parken. De hade med sig fika från Julians ettårskalas ( Amanda kanske är världens bästa mamma, som har gjort kakor och bullar utan socker - för att Julian skulle kunna äta precis allt som serverades på hans kalas. Det tycker jag är en fin tanke!), som var så gott.  Så när jag och Bebisen ( som vi nog har hittat en namn till... Men vi smakar på det ett par dagar till. För säkerhets skull) kom ner till de andra, vi hade matats lite - så satt alla och tryckte världens kalasbord!

Det var lite kallt i parken så vi valde att gå hem till vår gård, där solen lyste och det var varmt och skönt. Sandlåda och såpbubblor är en riktig hit! Nea som aldrig har sett såpbubblor innan, sprang efter och jagade de. Hon blev mycket förvånad när de landade på marken och försvann! Sötpluttan!

Nu är det natten, efter en trist match i fotbollen.

Ps. Bilderna är något missvisande, jag sitter och blåser och blåser men får inte till några som helst bubblor. Robban däremot var helt klart kung på bubbelblåsning - enligt Nea och Julian!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar