04 september 2012

Angående MBC - en liten reminder.

Det är väldigt många som anmält intresse tidigare, men nu när det är dags att på riktigt anmäla - så är ni inte många som gjort det. Kanske har ni tappat intresse, eller så har det inte framgått helt klart hur man gör, eller ens att man kan?

Jag är taggad på detta och hoppas vi blir några (många) mammor till hösten, som jobbar tillsammans på att komma i form!

Vid intresse, eller övriga frågor, maila - josefine@mbckarlskrona.se

2 kommentarer:

 1. Hej! Har följt dig ett tag här och fått ett intresse för MBC, men sen igår kväll gick jag in på hemsidan och såg vad det kostade. Jag som ensamstående mamma och med en resa på 4.5mil tur och retur till w-parken tycker det är rysligt dyrt. Rätta mig gärna om jag har fel? Det är nästan dubbelt så dyrt som mitt gymkort, och där kan jag ändå träna mellan kl.05-24 7 dar i veckan. Berätta gärna varför det är så dyrt så förstår jag säkert :D

  SvaraRadera
 2. Hej Emma!
  Jag anser inte att det är dyrt.

  Du får träning som anpassas efter dina förutsättningar och de förändringar en graviditet innebär kroppsligt. Dessutom är träningen instrueradq. Passen är begränsade för att jag ska ha ordentlig uppsikt och då kunna rätta eventuell felbelastning etc. Det får du, mig veterligen, inte på något gym - om du inte betalar för PT, som oftast kostar mer än 95:-/h.

  Har du fler frågor så är du välkommen att maila dessa till josefine@mbckarlskrona.se.

  Ha det fint!

  SvaraRadera