19 september 2011

Stockholm

Imorgon flyger jag och Nea till Stockholm. Neas första flygtur! Jag undrar verkligen hur det kommer gå med en förkyld liten fis. Har NI några tips för att flyga med små? Det mottages tacksamt, så kom igen nu- kommentera lite. Något annat jag gärna vill ha kommentarsfältet fyllt med är vad som inte får missas när vi åker till huvudstaden, vad är DITT guldkorn där?

Nea slog sig idag, så det började blöda. Såhär är hennes första fläskläpp.

3 kommentarer:

 1. Har inga bra tips på guldkorn i storstaden. Gamla stan är förstås alltid trevligt.... men annars är jag inte så bevandrad i Stockholm.
  Har ingen erfarenhet av att flyga med småttingar, så tyvärr har jag inga bra tips där heller. På torsdag åker vi.... gissa om jag ska mysa, nosa och gosa då =)
  puss o kram

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Vi flög fram & tillbaka till Kna med Nathalie när hon var lite drygt 3 månader och det gick jättebra, jag försökte amma vid start och landning men lyckades aldrig riktigt synka men det gick bra ändå:) Jag tror dock hon fick lite ont i öronen men jag vet inte för hon var förkyld också.
  Det kommer nog gå bra ska du se:)
  Kram Ella!!!

  SvaraRadera
 3. Så roligt att åka till Stockholm :)
  Näsdroppar/ nässpray innan ni går på planet. Välling vid start (annars napp vid start/ landning, minskar risken för lock för öronen).

  Har det toppen!

  SvaraRadera