17 maj 2012

Tagga!!

Igår åkte vi ut till stugan. Niclas slutade tidigt så att spendera kvällen där kändes toppen - man hinner liksom vara där och umgås när man kommer ut i tid. Nea älskar att vara där och det är härligt att kunna "släppa ut henne" lite mer.

Jag har pluggat, kört och pluggat! Jag förstår verkligen inte varför jag inte tagit tag i detta innan?! Det är ju faktiskt kul! Idag körde jag med väldigt dyrbar last också - Nea i baksätet ( och Niclas, Bebisen hänger ju liksom alltid med, men är klart dyrbarast för det)! Det gick bra, trots f l e r a idioter i trafiken, som kör över på fel sida av vägen, inte har koll på läget osv... Man blir ju nästan mörkrädd när man inser vilka muppar som faktiskt sitter bakom ratten på många bilar!

I alla fall. Jag sitter och kollar upp grejer inför höstens start av Mamma Boot Camp - Karlskrona! Jag är så taggad!! Det ska bli så roligt och spännande - det hoppas jag många av er också tycker! Och ju närmare jag kommer förlossning, desto mer taggad blir jag. Det är tufft att ha två graviditeter så tätt inpå varandra, jag märker att kroppen tagit mycket stryk!
Ni får gärna maila vid intresse: sennerhall(at)hotmail.com, eller skriva här såklart! Vore skoj att veta om ni är några intressanter som kikar här:)

3 kommentarer:

  1. Du vet att jag är intresserad :) ser fram emot mer info!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Såg via en vän en länk på facebook att du skulle köra igång med Mamma Bootcamp och sökte på dig på google och hittade hit! =) Åh, vad roligt! Jag har funderat lite på att själv utbilda mig men har inte tid helt enkelt. Bra att du tog tag i detta, som du skriver! Jag kommer självklart komma på passen! Tränar hårt och mycket och har en mammablogg med ganska mycket träningsfokus.
    Jag har också två barn ganska tätt, 20 mån mellan, jag vet inte vad det är mellan dina? Gick upp 30 kg med båda barnen i magen och är nu på väg mot mitt livs form! (Hm, har en bra bit kvar... men som sagt, på väg! =)
    Mig kan du räkna med på höstens pass!

    SvaraRadera