27 februari 2011

Snygg-Hellner?

Godmorgon!

Tidig morgon, snart ska vi krypa ner och vila. Det behövs, ta igen lite sömn.

Har Ni missat "Mitt liv som Hellner" ? SnyggErik - som han väl kallas i folkmun?- från EMD  har i sju veckor tränats, av ingen mindre än Per Elofsson, för att i VM tävla mot en motsvarighet från Norge (såklart). Som i sin tur levt sitt liv som - ni kan säkert gissa- Petter Northug. HÄR hittar du mer info om det.

Den 3/3 avgörs det i en duell, 2,5 km klassisk. MISSA INTE!!! Åh jag är så spänd insåg jag nu, det ska bli kul att sitta hemma i TV-soffan och heja!

Min fascination för skidor uppstod i OS förra året (inte i Sälen, säkert till Niclas besvikelse). OJ så spännande och roligt det var.  Jag hann bli lite insatt och de senaste helgerna har vi kikat på Världscupen och VM lite grann. Spännande spännande!

Här är två klipp från dubbeljakten:
Tyvärr finns det inget toppen ihopklipp på svenska. Det första är UTAN kommentatorer det sista är på engelska och det visar inte alla bra sekvenser, inte heller börjar det spännande förens efter bytet, ca 2,5 minuter in i klippet. Men OJ OJ OJ vilket lopp det var. Får fortfarande gåshud när jag ser det och tårar i ögonen när jag tänker på vilken instats, teamwork det var. Trots individuellt lopp.Tack och hej för nu!

2 kommentarer:

  1. Jag är en riktig vinterstudionörd och missar få avsnitt av detta :) Följer med spänning Mitt liv som Hellner ;)

    SvaraRadera
  2. Ja gud ja, kan vara riktigt spännande :) Som du skriver så var ju OS magiskt! Är inte alls så sportintresserad (på tv alltså) men just skidor och skidskytter älskar jag :)

    Hoppas du får den bästa måndagen!

    SvaraRadera