21 februari 2011

F U C K

Min mobil fungerar inte... Jag får skylla mig själv faktiskt. Jag har bytt bank och glömt att ändra autogiro... Så inatt slutade mobieln fungera. Inte roligt alls! Så nu agerar Niclas växel åt mig. Jag mailar, han messar/ringer och mailar tillbaka till mig! Tur vårat internet fungerar nu!! Hur skulle jag överleva annars?

Idag är det blåsväder i lillfisens mage, vilket innebär att det är väldigt svårt att sova. Men nu ligger hon och sussar, på en kudde i mitt knä. Någon som provat det där Windi?? Eller har några andra tips? Massage och att trycka upp benen mot mage är något vi redan gör, flera gånger om dagen.
Vi var inte ute så mycket igår och har inte varit ute idag, så det börjar bli lite myror i brallan. Men det är såå kallt ute! Det biter riktigt i kinderna och jag får riktigt ont i både bihålor och öron! Imorgon ska vi ju ut på date med Cim och lilla Selma, så då blir det ju lite ut i friska luften iallafall.  Idag blir det nog innedag för vår del. Det är ju så härligt det med. Igår t.ex, gick jag och la mig två gånger med lilltroll, det är sååå mysigt att känna hennes små varma andetag och mysa.  Vad gör Ni idag?

1 kommentar:

  1. Semper magdroppar testade vi och dom fungerar susen, hon både fiser, rapar och fått en mage aom aldrig strular längre. Finns på apoteket=) Lycka till

    SvaraRadera