20 februari 2011
Ett par gånger varje dag ligger vår lillfis i sin säng, även om hon inte ska sova. Clownerna är väldigt underhållande och ett tag nu, har hon gurglat, jollrat och skrattat åt de. Ibland tjuter hon till riktigt ordentligt, ligger och rör på tungan, precis som när hon "pratar". Det är så underbart att se på att jag ofta blir stående vid hennes säng, glömmer det jag egentligen skulle göra, den egentliga anledningen till att hon faktiskt ligger där just för tillfället.

Vad otroligt mycket glädje man finner i sitt barn!!

Med det önskar vi Er en godnatt!

3 kommentarer:

 1. Okej du kan ju testa att använda nån app annars. Finns gratis-appar som funkar bra och är lätta att använda (BlogBooster använder min man sig av och den är gratis, jag använder BlogPress som är superenkel men kostar 22kr).

  Nej har inte börjat nån föräldragrupp än, tro det inte bruka vara förrän bebisen är nån månad som man börjar på det. Med Alvin började jag inte förrän han var ca. 6 månader. Har dem sagt nått till dig om föräldragrupp? jag har inte kommit ihåg att fråga om det än. Vi har Anna som sköterska, har du också henne elr har du den andra?

  Ja vi kom ju verkligen bra överens allihopa, så det ska bli så kul att träffas sen igen =)

  Har du tänkt gå på någon aktivitet? typ babyrytmik/babysång, öppna förskolan, mamma/barn-gympa eller nått sånt?

  Oj nu blev det många frågor =) hoppas ni haft en fin helg (men det vet jag ju, har jag ju läst att ni haft en kanontrevlig helg hehe). Så roligt när du lägger upp mycket bilder på lillan tycker jag också.

  Kram kram på er

  SvaraRadera
 2. åh! vilken fin mobil, kan man ha en sådan hemma utan att ha/vänta barn? jag älskar den

  SvaraRadera
 3. Åh vad söt hon är lillgumman!
  Jolie gillar också att ligga och kika på saker nu, så skoj att se utveckligen dag för dag :)

  Kramar!

  SvaraRadera