04 oktober 2011

Min eftermiddag... Utan bilder.

Kycklingen jag tog fram igår har inte hunnit tina. Jag sätter in den i micron, snabbtining, inte min favorit alls men vi måste ju äta.

Jag börjar med såsen- fetaost- och basilikakräm. Mums!
Nea gnäller, jag känner inte för det just nu, eftersom dagen varit jättebra och jag ser fram mot att laga mat. Hon leker lite med sina leksaker på golvet och micron piper. Tar ut kycklingen, den är inte klar. Det droppar kycklingsaft på golvet. Suck... Torkar upp, Nea ska ju krypa där. In med kycklingen.

Nea börjar äta på mina promenadskor, micron piper. Jag balanserar tallriken försiktigt som bara den. Jag lyckas och ska ställa ner den... All kycklingsaft på golvet. Jag kollar in skadan och flyttar försiktigt på fötterna, som givetvis geggar in sig ordentligt i kycklinggojsen. Det har skvätt på Neas leksaker. F*N hon ska ju tugga på de.  Jag slänger av mig strumporna, torkar och torkar golvet, sköljer leksaker och slänger i en tvätt med mjukisdjur.  Under tiden hinner Nea få tag på "godisburken" (den med riskakor och majskrokar) i skötväskan och lyckas för en gångs skull öppna den. Nu är det smulor överallt... Välkommen hem älskling! Tar du läggningen ikväll?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar