03 november 2011

Mitt nakna barn är vackert!

Jag är försiktig med vad jag lägger ut för bilder på bloggen och ja helt ärligt ser jag en fiende i varenda människa som jag inte känner, det kan ju vara en som vill skada mitt barn. Men jag är mamma, jag finns här för att skydda mitt barn, det är min naturliga, djuriska om du vill kalla det så, instinkt.

Detta är att gå åt helvete för långt!
Vad JAG har för bilder på mitt barn hemma är en privatsak. Jag skäms inte för att säga det: mitt nakna barn är vackert. Hur kan man låta världen få smutsa ner synen på det mest oskyldiga och finaste som finns? En förälders kärlek till sina barn!

Om Niclas och Nea ska bada tillsammans, hur kan någon anse att det är fel? Har kan det finnas folk som ser det som något skamligt?

Jag uppskattar, det gör nog alla, att det finns åtgärder att vidta när det uppstår situationer där barn blir skadade, psykist eller fysiskt. Men att göra på detta sättet, som det står om i artikeln, är vidrigt! Jag undrar vad barnen tar mest skada av, att av misstag röra pappas snopp eller tvingas skiljas från sina föräldrar? Eller nej förresten, det undrar jag inte alls. Svaret är så självklart!

2 kommentarer: