05 november 2011

Hej på er

Hej!

Ni som läst de senaste dagarna har sett att jag länkat. Har ni inte gått in på dessa länkar vill jag ge er en tankeställare.

För åtta månader föddes en liten pojke, Hugo, med en obotlig hudsjukdom Junktional Epidermolysis Bullosa Herlitz, eller EB som den också kallas.  Denna sjukdomen är alltså obotlig och resulteras oftast med dödlig utgång. Detta sker ofta innan barnen fyller ett år.

Det har startats grupper på facebook, namninsamlingar osv för att det kan finnas en chans för Hugo att kunna göra en BMT (benmärgstransplantation). Mer finns att läsa på "Hannas blandning".

Nu har en klyftig kille gjort slag i saken och startat en fond, till Hugo. Om nu inte Hugo tar del av dessa pengar som blir insamlade, så får ett annat barn med EB chansen, då de skänks till forskning angående BMT.

Nu ber jag er att gå in och skänka pengar!! Det handlar om ett barns liv. Snälla ni... Det kan hjälpa honom, det kan hjälpa honom att få skapa fina minnen, få uppleva saker med sina bröder, vänner och familj. Sådant som du och jag tar för givet! Snälla snälla snälla.

Jag ber er också att LÄNKA vidare! Tala om för alla du känner att det finns en blogg, som är skriven av en mamma som snart kan förlora sitt barn. Det räcker tyvärr inte med att kommentera och gilla saker. Gör något aktivt!! Det handlar om max några knapptryck från din sida. Det är det absolut minsta DU kan göra. För Hugo är värd ett liv, ett liv fult av minnen. Precis som du och jag och våra barn.

1 kommentar:

  1. Hej! Jag måste erkänna att det här med onlineshopping inte är min starka sida, jag brukar oftast handla på lokala inredningsbutiker men jag har letat runt lite i alla fall :) En väldigt bra onlinebutik är Gamla stallet http://shop.textalk.se/se/artgrp.php?id=12183&grp=622399 och också Nordljus http://www.nordljus.net/se/ Dessa butiker är ju mer lantliga men har mycket fina dekorationssaker och helt okej priser :) Sen så är ju Ellis Corner väldigt uppskattat av många men de är en aning dyrare i sina priser men väl värda en titt http://www.elliscorner.com/ :) Dessa butiker har kanske inte de färgerna som du tycker om så jag ska leta vidare och se om jag hittar nåt fint! :) Om du vill ha inspiration och komma i julstämning så kan jag tipsa om tidningen Klassisk jul där det är mycket traditionellt, grönt, rött, guld och massa tomtar :) Jag återkommer när jag hittar fler roliga sidor! :)

    SvaraRadera