Jag inser att röran ser föga smickrande ut! |
Totalt blev det sju rullar, små bröd. |
Man kan ju ha vilken röra/evja som helst, vi valde kyckling och den gjordes så här:
2 pers:
2 kycklingfiléer
En halv gullök
En halv rödlök
Cremefraiche (nästan en hel, liten, burk)
Vispgrädde ca 1- 2 dl(?) (smalare alternativ fungerar icke i detta hem!)
Lite vitlök
Sambal oelek
Svamp
Zuchini
Salt, peppar, chilipulver
- Sätt ugnen på 200 grader
- Stek strimlad kyckling i smör, olja och kryddor. Ta upp ur stekpannan. Smält ytterligare smör, i med lök, som ska "smältas" på ganska svag värme (tills den är genomskinlig).
I med zuchini och svamp. Högre värme för att vätskan, från svampen ska försvinna.
I med cremefraiche, grädde, kyckling och sambal. Puttra ihop tills det är krämigt, smaka av, ev krydda mer ( ni vet ju hur ni vill att det ska smaka).
- Rulla in lagom mycket av röran, i tortillabröd. Lägg i ugnsform, på med ost, vi hade gratängost och parmesan (kan man ha till typ allt!). In med det i ugnen till ost och bröd fått färg.
Avnjutes bäst med en mumsig sallad och öl (om man inte ammar).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar